Smiley se confrunta cu nemultumirea fanilor legata de parul sau!

smiley

Smiley este extrem de activ pe site-urile de socializare si isi tine fanii la curent cu orice schimbare intervine in programul sau in viata sa.Asa s-a intamplat si astazi cand Smiley a postat o poza cu noul sau look, iar fanii l-au luat imediat la rost.

„Tunde-te, frate!”, „Te rog tunde-te!”, „Nu asa! Te vrem barbat!”, „sunt doar cateva dintre comentariile fanilor sai.

Dupa ce a primit peste 50 de comentarii, artistul a revenit cu un raspuns pentru critici:

„Eu vorbesc de album…si voi va ganditi la par…cred ca ar trebui sa imi dati unfollow daca va deranjeaza parul lung…Eu nu ma tund…”, a scris Smiley pe pagina sa de socializare.

Smiley a avut o relatie de cinci ani cu Laura Cosoi, dupa care nu a mai aparut public cu nicio iubita. Cei doi s-au despartit in 2012. La momentul respectiv, cei doi au declarat ca au ajuns la un comun acord la aceasta hotarare, pentru ca este cea mai buna varianta pentru amandoi.

In 2012, Smiley, imediat dupa despartire, Smiley a declarat ca fiecare a decis sa mearga pe drumul sau.

„Fiecare are viata lui acum, noi in primul rand am fost prieteni in afara de restul ce s-a mai intamplat. Cred ca am ramas la stadiul asta, de prieteni”, a declarat artistul pentru Ciao.

Inca de atunci, el a declarat ca nu isi face planuri despre o eventuala relatie.

„Nu imi fac planuri in sensul asta. Nu ma grabesc, daca se intampla bine, daca nu, nu. Nu pot sa spun daca sunt gata sau nu sunt gata”. Smiley a adaugat ca nu se grabeste si ca nu cauta o noua relatie.Sursa

[ad id=’26048′]