Ce se joaca gamerii in perioada asta ? Ultimele trenduri in gaming.

host csgo

In ultima perioada gameri au luat cu asalt jocul CSGO, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) se extinde pe gameplay-ul de acțiune bazat pe echipă pe care l-a pionierat când a fost lansat acum 19 ani.

CS: GO oferă noi hărți, personaje, arme și moduri de joc și oferă versiuni actualizate ale conținutului clasic CS (de_dust2 etc.).

CSGO, cel mai jucat din istorie

Valve Corporation a facut in 1999 ceea ce avea sa devina cel mai jucat FPS din istorie. Acest lucru s-a putut intamplat si datorita adaptarii la fiecare schimbare de generatie a jocului. Au fost mai multe variante dezvoltate, printre care versiunile 1.3, 1.4, 1.5 si 1.6 de Counter-Strike. Condition Zero si Counter-Strike: Source au fost si ele tentative nu atatd de reusite precum ultima. CS:GO a reusit sa castige multi adepti, ceea ce face sa fie unul dintre cele mai urmarite jocuri pe platformele de streaming.

“Counter-Strike a luat prin surprindere industria jocurilor de noroc atunci când improbabilul MOD a devenit cel mai jucat joc de acțiune online pentru PC din lume aproape imediat după lansarea sa în august 1999″, a spus Doug Lombardi la Valve. „În ultimii 12 ani, a continuat să fie unul dintre cele mai jucate jocuri din lume, titlurile de turnee competitive de jocuri și vânzarea a peste 25 de milioane de unități în întreaga franciză. CS: GO promite să extindă premiul CS gameplay-ul și livrați-l jucătorilor de pe PC, precum și de consolele de generație următoare și Mac. ”

Jucatorii se antreneaza si joaca pe servere Host CS GO gazduite de diferite firme care ofera serviciu de hosting, cum ar fi la HZone, care este pe piata din 2015 si ofera servicii de hosting CSGO la preturi foarte mici.