I-a spus sotiei inainte sa moara sa-i puna toti banii cu el in sicriu. Femeia s-a tinut de promisiune intr-un mod genial

widow_buries_husband_money_featured

O femeie a inteles impactul negativ al lacomiei, dar sotul ei nu. Acesta a lucrat din greu toata viața si cu greu isi cumpara cate ceva chiar daca avea mare nevoie, ci prefera sa economiseasca. Lacomia este una dintre pacatele expuse in Biblie. Din acest motiv este important sa faci lucruri bune si folositoare cu banii in timpul vietii, pentru ca nu poti sa-i duci cu tine in viata de dincolo.

Barbatul a iubit banii mai mult decat orice altceva, iar cand a venit momentul sa moara, i-a zis sotiei si apropiatilor sai:

„Asculta-ma, eu cand mor, vreau sa imi iei banii si sa ii asezi cu mine in sicriu. Pentru ca vreau sa imi iau toti banii in viata de apoi”

Sotia lui a fost efoarte socata atunci cand a aflat de aceasta cerere egoista, dar nu avea de ales, pentru ca ii jurase ca ii va îndeplini aceasta dorinta. Cand a venit ziua, femeia a decis ce trebuie sa faca si a apelat la un truc inteligent. Pentru indeplinirea promisiunii, decedatul vorbise si cu un prieten pentru ca acesta sa se asigure ca sotia lui se va tine de promisiune. Inainte de inchiderea sicriului, aceasta a luat o cutie si a pus-o in sicriu. Uimit de gest, barbatul a intrebat-o daca a facut o asemenea prostie., de a pune toti banii defunctului in sicriu.

Femeia i-a zis:

„Da, am promis. Sunt un bun crestin, asa ca nu pot minti. I-am promis ca voi pune acei bani in sicriu cu el. Asa ca am adunat toti banii, i-am pus in contul meu si i-am scris un cec pe toata suma, pe care l-am pus langa el”, a marturisit vaduva.

Daca Ti-a Placut Articolul Nu Uita Sa Dai Un Share. Multumesc!

[ad id=’26048′]