O femeie din Iasi este obligata de Judecatorie sa plateasca daune morale pentru postarile pe Facebook

18_Facebook_agerpres

Femeia din Iasi este obligata de magistratii din cadrul Judecătoriei Iasi, la plata unor despagubiri morale in valoare de 2.000 de lei, in urma divortului de fostul sot, pentru ca barbatul a aflat de pe Facebook ca a fost parasit. Judecatorii au emis o sentintă in premiera nationala, obligand o femeie sa-i achite sotului despagubiri financiare fiindca nu l-a informat oficial inainte sa faca publica despartirea de acesta si afisarea in noua relatie sentimentala. Cu toate ca femeia l-a parasit pe barbat in urma cu aproximativ un an, sotul a aflat de pe Facebook ca sotia a plecat in strainatate si ca a inceput o relatie cu un alt barbat, fapt facut public prin postari pe reteaua de socializare. In fata instantei, barbatul a sustinut ca nu au existat neintelegeri intre ei, insa femeia a afirmat ca ar fi fost agresata, fara a putea sa dovedeasca acest aspect.

„Clientul meu s-a consumat foarte mult si a cazut in depresie, am depus la dosar si inscrisuri medicale care atesta acest lucru. Din aceasta cauza, el a făcut tratament de specialitate peste sase luni, iar, mai apoi, a avut nevoie de consiliere psihologica”, a declarat, pentru Mediafax, avocatul Paula Alina Lupu, care il reprezinta pe reclamant.

Potrivit acesteia, in fata instantei, femeia a venit însotită de barbatul cu care se afisase pe pagina de Facebook si a recunoscut ca a inceput o noua relatie cu acesta chiar in timpul casatoriei. Decizia Judecătoriei Iasi nu este definitiva si poate fi contestata.

Daca Ti-a Placut Articolul Nu Uita Sa Dai Un Share. Multumesc!

[ad id=’26048′]