Pe patul de moarte i-a spus sotului ultima dorinta. Cu lacrimi in ochi el a recunoscut ca nu o poate duce la indeplinire

patul-de-moarte

Clare Mauremootoo a fost diagnosticata in 2006 cu o boala neuro motorie incurabila iar pe 19 februarie 2007 se afla pe patul de moarte, gata sa isi lase sufletul in mainile Domnului, cu ultima dorinta in gand. Sotul ei ii era alaturi, asa cum ii fusese in ultimii 11 ani din viata.

Clare, mama a doi copii, a dat dovada de o dragoste imensa pentru iubitul ei partener atunci cand i-a spus care ii este ultima dorinta. In ultimele luni familia a incercat sa o faca pe Clare sa se simta cat mai iubita. Impreuna au facut o gramada de lucruri frumoase la care pana atunci nici nu se gandisera si s-au simtit minunat. Cand a sosit momentul ca ea sa plece dintre noi, femeia i-a marturisit sotului ei cat de mult isi doreste ca el sa gaseasca pe altcineva si sa fie fericit.

Cu lacrimi in ochi barbatul ei i-a spus ca nu ar putea face asa ceva, ca ea este singura lui dragoste si ca nu concepe viata alaturi de alta femeie. Tot ce isi dorea era sa isi creasca copii frumos si isi planga sotia. Clare insa nu a renuntat asa usor si a incercat chiar sa construiasca o legatura intre sotul ei si asistenta care o ingrijea in spital. In mod evident lucrurile nu au mers asa cum si-a dorit ea pentru ca el nu avea ochi pentru altcineva si a fost chiar socat sa afle ce isi doreste sotia lui.

Pe 19 februarie Clare s-a stins din viata in bratele sotului ei sfarsiat de durere. „Am incercat dupa moartea sotiei mele sa duc o viata normala. Ma ocupam de copii si de casa si imi imaginam ca ea vegheaza asupra noastra. Totusi, nu am uitat care a fost dorinta ei de pe patul de moarte. Cu toate acestea nu voiam ca baietii nostri ca creada ca o inlocuiesc pe mama lor, desi eu ma simteam foarte singur.”, a declarat barbatul.

El a hotarat la scurt timp sa isi faca cont pe un site de dating si a cunoscut o pe Julie Macfarlane, o asistenta divortata care avea o fetita. I-a povestit despre Clare si cei doi au continuat sa se vada. Desi la inceput baietii nu au privit-o cu ochi buni, in scurt timp s-au imprietenit cu Julie si fiica ei. In 2012 cei doi s-au casatorit si acum formeaza o familie fericita. Dorinta lui Clare s-a implinit!

[ad id=’26048′]