UPDATE! Nou preț record la carburant în Bihor. Aproape 13 lei/ litru de benzină la Tinca

UPDATE! Noul preț record al carburantului a fost înregistrat în Tinca, aproape 13 lei!

În seara zilei de miercuri, 09 martie, județul Bihor a înregistrat un nou preț maxim al carburantului. Într-o stație de alimentare din Tinca, o bihoreancă a filmat pompa de benzină, a cărei ecran afișa prețul total de 310 lei, la un tarif de 12.99 lei/litru.

 

UPDATE! Prețul de la benzinăria Mol din Beiuș a urcat cu încă 2,10 lei în doar câteva minute. Participanții la trafic au realizat imagini cu noul preț, la puțin după ora 14:00.

Deoarece la alte benzinării din Beiuș prețul era mai mic, la acestea s-au format cozi pentru ca șoferii să prindă prețul înaintea unui nou val de scumpiri.

Potrivit datelor monitorulpreturilor.info, miercuri, la ora 14:00, cea mai scumpă benzină standard se vindea cu 7,67 lei/litru, la Gazprom. Cel mai mic preț era la Rompetrol, unde un litru de benzină costa cu aproape 50 de bani mai puți, 7,26 lei.

Benzina premium se mai găsește la prețuri sub 8 lei doar la unele benzinării, prețul maxim fiind tot la GazProm – 8,31 lei/litru.

Preț motorină în Oradea

Motorina standard are prețuri mai mari decât benzina. 7,35 lei/litru este cel mai mic preț pentru motorină, la stațiile Rompetrol din Oradea. În schimb, prețul maxim ajunge la 7,76 lei/litru la MOL Episcopia și Gazprom.

Cea mai ieftină motorină premium poate fi găsită la stațiile Rompetrol, 7,84 lei/litru. Valoarea maximă este 8,25 lei/litru, la MOL Episcopia și Gazprom.

În următoarele zile se așteaptă ca prețul benzinei să crească în continuare.