WebFactor – Firma Hosting in Romania

Cumpara domeniu .ro sau alege oricare din extensiile de domenii puse la dispozitie, alege si gazduire web de la noi si esti on-line. Web Hosting, Gazduire Web, WordPress, VPS Hosting, Domenii .RO.

La achizitionarea unui plan de web hosting pe minim 1 an oferim Domeniu .Ro gratuit. Procesare si Inregistrare Domeniului Cumparat activarea este instanta odata cu confirmarea plati. Inregistrare domeniu .ro pe numele tau si acces direct in contul de client ROTLD.

Echipa de antreprenori si tehnicieni cu experienta de peste 17 ani in domeniul IT si diferite proiecte de Software si Design dorim sa ducem mai departe ceea ce candva a fost frumos, si anume WebFactor. Intetia noastra este sa continuam proiectul WebFactor si speram sa reusim ceea ce vechiul proprietar a reusit sa realizeze in ani precedenti.

Serviciile de hosting au fost gandite si dezvoltate sa includa avantajele necesare unei gazduiri perfecte pentru diferite aplicatii, site-uri, magazine online sau servere.

De ce ai alege WebFactor ?

Pentru ca stim ca si cea mai buna tehnologie este la fel de buna ca si oamenii din spatele ei. De aceea suntem o echipa pe masura.

Sustinem antreprenorii din Romania, oferind ajutorul si instrumentele perfecte pentru calatoria lor. Echipa noastra se dedica cu umilinta si pasiune pentru a dezlantui puterea colectiva a antreprenorilor de zi cu zi.

Mereu aici, mereu prietenosi. Oameni reali a caror umanitate straluceste 24/7, indiferent daca va ajuta sa faceti primul pas sau urmatorul pas in alegerea unui plan perfect de hosting pentru proiectul tau.

Chiar si micile afaceri locale care isi servesc doar orasul au nevoie de un site. Acest lucru se datoreaza faptului ca web-ul este primul loc in care oamenii merg atunci cand cauta un produs sau un serviciu. Un site web ajuta fiecare afacere.

Litespeed servere web mult mai rapide, te pot ajuta sa cresti performantele platformei tale online si sunt mai compatibile cu tot ceea ce inseamna PHP.

Pentru siguranta deplina infrastructura noastra este protejata de un sistem Anti-DDOS care protejeaza gratuit fiecare server vps. Protectie de 1TBps+ in parteneriat cu Voxility. Protectia functioneaza pentru orice tip cunoscut de atac DDoS, indiferent de network layer.

Avantajele oferite unui server VPS virtualizat cu KVM sunt benefice, cum ar fi, kernel individual, resurse garantate, astfel ca veti primi cu siguranta ceea ce platiti si resursele nu sunt partajate cu alti utilizatori/clienti cum ar fi in cazul unei virtualizari pe OpenVZ sau LXC.

Folosim echipamente de ultima generatie Dell EMC cu procesoare Intel Xeon E5-2690 v4, 256/512 GB Memorie DDR4 ECC si stocare SSD Enterprise pentru viteza super rapida si de invidiat.