Preturile reale la combustibil si energie ! Romania vs Ungaria. Guvernul ne minte si ne fura!

Multi dintre noi stim de facturile care ne omoara zilele, insa multi dintre noi nu stim multe legat de pretul real la Motorina si Benzina cat si pretul real la Energie Electrica!

Pretul motorinei cat si a benzinei ajunge in Romania la 2-3 Lei, diferenta pana la pretul actual de 8 Lei merge la STATUL ROMAN, la fel si la energie electrica, pretul este de 0.20/0.24 iar pana la pretual actual de 0.80-1.2 Lei merge la STAT.

Spre exemplu, in Ungaria pretul la energie electrica este de doar 35.30 Forinti cu toate taxele incluse adica echivalentul la 0.46 Lei.

https://www.eon.hu/hu/lakossagi/aram/egyetemes-szolgaltatoi-arak.html

Puteti sa cautati cat doriti peste tot la toti furnizorii din Ungaria veti observa ca pretul este de 2-3 ori mai mic la energie.

Pretul la motorina in Ungaria la nici 20km de Romania pana la primul peco, este de 6 Lei! Iar benzina aproximativ 5

Asta este adevarul despre Guvernul Romaniei care ne fura pe absolut toti locuitorii Romaniei, ne mint si ne fura fara jena.

In plus sa nu mai spunei de mancare, la fel, preturi mai mici.

Si sa nu sariti cu PRETUL PLAFONAT, alo preturile mentionate in articol sunt de inainte sa fie Razboiul cu Ucraina si inainte de tot haosul cu Pretul Plafonat.

Da, Ungaria a plafonat pretul, in contextul ca au precizat clar ca nu va urca preturile, adica adaosul Statului ca cetatenii sa nu sufere si sa aibe probleme.

In Romania, guverul a ridicat preturile (castigul lor) s-a facut scandal si a plafonat dar tot a marit castigul lor cel care merge la stat.

Multi stiu, putini cunosc.